tirsdag 3. mai 2011

Til følsom babyhud

Prosit! Nå er våren her og pollenallergien også. Vi kan ikke hjelpe til med en kløende nese, men vi har produkter som kan være med på å lindre kløende hud! For barn(og voksne) med atopisk eksem kan utbruddene bli verre av klær som føles stive og det kan virke som at de bare bidrar enda mer til eksemet. I noen tillfeller kan dette stemme, siden mange plagg er behandlet med sterke kjemikalier som sitter igjen i tøyet ved bruk. Vi er veldig opptatt av å bruke milde og skånsomme hudpleieprodukter og vaskemidler til våre aller minste, og vi må huske på at det samme gjelder klærne vi kjøper, de er jo helt intill huden mange timer i døgnet!

Vi har kunder som forteller at deres barn har atopisk eksem og heller ikke tåler ull, de kjøper helst økologisk bomull eller klær av bambus. Økologisk bomull er ikke behandlet med farlige kjemikalier og er veldig mykt og deilig intill huden. Det samme gjelder bambusklærne våre, i tillegg er bambus naturlig antibakterielt, antisoppdannende og PH-nøytralt.

For de som synes at bomull blir stivt i vask, prøv bambustøy! Vi har i tillegg til pysjer og bodyer også babykluter og håndklær. Det er så mykt at man nesten ikke kan tro det.



Vil du vite mer om eksem og følsom hud? Sjekk ut disse sidene:

Atopisk eksem - Allergiviten. no

Norges Astma- og allergiforbund

Cottonchild

Når dere har blitt overbevist om at økologisk er best, kom innom oss :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar